Thienen, die per 1 april vertrekt, heeft meer dan dertig jaar bij het Japanse merk gewerkt. De werving van zijn opvolger is in volle gang en zal zo spoedig mogelijk worden afgerond, zo laat men weten in een persbericht. 

Over drie decennia bij Nissan zegt hij het volgende: "Ik ben meer dan trots op de prestaties die we – door de jaren heen – met het hele pr-team hebben neergezet. Met de start van Nissan Benelux in 2015 begon voor mij een mooie en uitdagende periode om ook het pr-beleid in België en Luxemburg gestalte te geven. Nu dit allemaal draait en ik 30 jaar aan Nissan verbonden ben geweest, is het moment aangebroken om mijn kennis en ervaring op andere manieren in te zetten. En ja, Nissan heeft en houdt natuurlijk een heel speciaal plekje in mijn hart." 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding