Gert van Helden is nieuwe directeur Wijlhuizen

Per 1 februari 2019 wordt Gert van Helden de nieuwe directeur van Wijlhuizen, distributeur van truck- en trailerdelen. Hij volgt hiermee Jim Bronkhorst op, die de functie sinds 1995 bekleedde. Bronkhorst wordt vanaf 1 februari CEO voor Wijlhuizen, Beneparts, G-Truck Nederland en Parts Factory.

Van Helden is de afgelopen vijf jaar werkzaam geweest bij een van de grootste landtransportbedrijven van Indonesië, alwaar hij achtereenvolgens de functie van technical director, managing director en vice president heeft vervuld. Daarvoor is hij 12 jaar managing director geweest van Diesel Technic Benelux.

Het aantrekken van een nieuwe directeur voor Wijlhuizen was een logische stap in het streven van de Rosebud Holding om naar een jaaromzet van € 120 miljoen door te groeien. “Het direct aansturen als directeur van alle werkmaatschappijen kost veel tijd waardoor het verder doorontwikkelen van onze succesformule en de zoektocht naar verdere groei en uitbreidingen tekortschiet”, verteld Bronkhorst. “Om juist deze voor onze toekomst uiterst belangrijke taken te kunnen uitvoeren, is het aantrekken van een nieuwe directeur voor Wijlhuizen onontbeerlijk.”

Financieel directeur Prins wordt CFO

Ook Gerrit Prins, in dienst bij Wijlhuizen sinds 1993, zal in het komende jaar een “completere” taak krijgen. Hij zal de functie van CFO gaan bekleden, waarbij hij het financiële geweten van de vier bedrijven zal worden. “Bij internationale groei en ambities horen financieel goed onderbouwde plannen. Gerrit heeft bewezen binnen Wijlhuizen dat dit tot zijn specialiteiten behoort en wordt nu CFO van de groep”, verklaart Bronkhorst.

Marnix Hoogerduijn zal als financial controller meer en meer de taken van Gerrit Prins binnen Wijlhuizen overnemen.

Gert van Helden is nieuwe directeur Wijlhuizen - Automobielmanagement.nl

Gert van Helden is nieuwe directeur Wijlhuizen

Per 1 februari 2019 wordt Gert van Helden de nieuwe directeur van Wijlhuizen, distributeur van truck- en trailerdelen. Hij volgt hiermee Jim Bronkhorst op, die de functie sinds 1995 bekleedde. Bronkhorst wordt vanaf 1 februari CEO voor Wijlhuizen, Beneparts, G-Truck Nederland en Parts Factory.

Van Helden is de afgelopen vijf jaar werkzaam geweest bij een van de grootste landtransportbedrijven van Indonesië, alwaar hij achtereenvolgens de functie van technical director, managing director en vice president heeft vervuld. Daarvoor is hij 12 jaar managing director geweest van Diesel Technic Benelux.

Het aantrekken van een nieuwe directeur voor Wijlhuizen was een logische stap in het streven van de Rosebud Holding om naar een jaaromzet van € 120 miljoen door te groeien. “Het direct aansturen als directeur van alle werkmaatschappijen kost veel tijd waardoor het verder doorontwikkelen van onze succesformule en de zoektocht naar verdere groei en uitbreidingen tekortschiet”, verteld Bronkhorst. “Om juist deze voor onze toekomst uiterst belangrijke taken te kunnen uitvoeren, is het aantrekken van een nieuwe directeur voor Wijlhuizen onontbeerlijk.”

Financieel directeur Prins wordt CFO

Ook Gerrit Prins, in dienst bij Wijlhuizen sinds 1993, zal in het komende jaar een “completere” taak krijgen. Hij zal de functie van CFO gaan bekleden, waarbij hij het financiële geweten van de vier bedrijven zal worden. “Bij internationale groei en ambities horen financieel goed onderbouwde plannen. Gerrit heeft bewezen binnen Wijlhuizen dat dit tot zijn specialiteiten behoort en wordt nu CFO van de groep”, verklaart Bronkhorst.

Marnix Hoogerduijn zal als financial controller meer en meer de taken van Gerrit Prins binnen Wijlhuizen overnemen.