Tim den Besten is nieuwe ‘EV brand manager’ bij Kia Motors Nederland

Per 1 februari 2019 is Tim den Besten benoemd tot ‘EV brand manager’ bij de Nederlandse Kia-importeur. Den Besten is daar sinds 2015 werkzaam en ‘heeft ruime ervaring opgedaan in product marketing’, zo meldt het persbericht.

De functie is een nieuwe binnen Kia Motors Nederland en valt onder de afdeling business strategy & product marketing.

Kia behoort momenteel tot één van de snelst groeiende merken in Nederland. “Kia heeft in 2018 een top-5 positie bereikt met het hoogste marktaandeel in de 25‑jarige geschiedenis van het Koreaanse automerk in Nederland”, aldus Ruben Keuter, manager business strategy & product marketing. “Om in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen en klaar te zijn om onze ambities richting 2025 waar te maken, hebben wij besloten om een nieuwe functie te creëren in de vorm van EV brand manager.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte Tim!

Geplaatst door: Jasper Engel op
Tim den Besten is nieuwe ‘EV brand manager’ bij Kia Motors Nederland - Automobielmanagement.nl

Tim den Besten is nieuwe ‘EV brand manager’ bij Kia Motors Nederland

Per 1 februari 2019 is Tim den Besten benoemd tot ‘EV brand manager’ bij de Nederlandse Kia-importeur. Den Besten is daar sinds 2015 werkzaam en ‘heeft ruime ervaring opgedaan in product marketing’, zo meldt het persbericht.

De functie is een nieuwe binnen Kia Motors Nederland en valt onder de afdeling business strategy & product marketing.

Kia behoort momenteel tot één van de snelst groeiende merken in Nederland. “Kia heeft in 2018 een top-5 positie bereikt met het hoogste marktaandeel in de 25‑jarige geschiedenis van het Koreaanse automerk in Nederland”, aldus Ruben Keuter, manager business strategy & product marketing. “Om in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen en klaar te zijn om onze ambities richting 2025 waar te maken, hebben wij besloten om een nieuwe functie te creëren in de vorm van EV brand manager.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte Tim!

Geplaatst door: Jasper Engel op