Veld was ruim 15 jaar werkzaam binnen Stern Groep. In zijn laatste functie binnen Stern was Veld directeur Stern Mobility Solutions. Daarnaast was Veld verantwoordelijk voor Stern Facilitair.

Eerder werkte Veld onder andere voor Deloitte. Bestuursvoorzitter Luijckx is blij met de komst van Veld. “Met Arnout halen we een zeer ervaren collega in huis. Met zijn brede ervaring zal hij zondermeer een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van Emil Frey in Nederland”.

Als CFO wordt Veld ook verantwoordelijk voor ICT, inkoop en vastgoedmanagement. Hij gaat Rudi Coppoolse vervangen die ruim 12 jaar voor Emil Frey Nederland (v/h PGA Nederland) werkzaam is. “Rudi Coppoolse heeft aangegeven als zelfstandig adviseur verder te gaan. Een beslissing die we uiteraard respecteren. We zijn Rudi veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan de groei van de onderneming”, aldus Luijckx.

Over Emil Frey Nederland NV

Emil Frey Nederland NV, is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat, Autohaas Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, de Bois Honda, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (import en export van auto’s) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding