Preston Feight is nieuwe CEO van DAF-moederbedrijf Paccar

Preston Feight wordt met ingang van 1 juli de nieuwe CEO van Paccar, het moederbedrijf van DAF. Ook neemt hij vanaf die datum zitting in de board of directors.

Dat meldt Nieuwsblad Transport. Feight is nu nog executive vice president en hij volgt straks Ron Armstrong op, die met pensioen gaat. Armstrong was sinds april 2014 topman van de Amerikaanse vrachtwagenbouwer.

DAF Trucks

De 51-jarige Feight heeft ‘een belangrijke rol gespeeld bij de groei die Paccar op het gebied van omzet en winst heeft bereikt, alsook bij de integrale ontwikkeling van voertuigen en aandrijflijnen’, meldt het bedrijf in een toelichting.

Hij werkt 21 jaar bij de truckfabrikant en was onder meer actief als president-directeur van DAF Trucks, vice president en general manager van Kenworth Truck Company en assistant general manager sales & marketing en chief engineer bij Kenworth.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Preston Feight is nieuwe CEO van DAF-moederbedrijf Paccar - Automobielmanagement.nl

Preston Feight is nieuwe CEO van DAF-moederbedrijf Paccar

Preston Feight wordt met ingang van 1 juli de nieuwe CEO van Paccar, het moederbedrijf van DAF. Ook neemt hij vanaf die datum zitting in de board of directors.

Dat meldt Nieuwsblad Transport. Feight is nu nog executive vice president en hij volgt straks Ron Armstrong op, die met pensioen gaat. Armstrong was sinds april 2014 topman van de Amerikaanse vrachtwagenbouwer.

DAF Trucks

De 51-jarige Feight heeft ‘een belangrijke rol gespeeld bij de groei die Paccar op het gebied van omzet en winst heeft bereikt, alsook bij de integrale ontwikkeling van voertuigen en aandrijflijnen’, meldt het bedrijf in een toelichting.

Hij werkt 21 jaar bij de truckfabrikant en was onder meer actief als president-directeur van DAF Trucks, vice president en general manager van Kenworth Truck Company en assistant general manager sales & marketing en chief engineer bij Kenworth.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding