Alexander Zevering gaat zich voornamelijk richten op het optimaliseren van de commerciële processen om de kwaliteit van de dienstverlening op lange termijn te waarborgen en naar een hoger niveau te brengen. Jurriën van Dijk gaat zich als algemeen directeur richten op de koers en groei van het bedrijf op strategisch niveau.

Zevering is nieuw in de automotive branche en heeft ruim 10 jaar ervaring binnen commerciële managementfuncties, eerder was hij o.a. werkzaam voor Radio 538 en Funda. “Door de processen te optimaliseren en te investeren in nieuwe partnerships en technieken kan FinancialLease.nl de positie van marktleider verder versterken. Ik zie ernaar uit om invulling te geven aan de groeiambities voor de komende jaren.”

Jurriën van Dijk (rechts op de foto) over de komst van Alexander: “De keuze voor Alexander was snel gemaakt. Het komende jaar willen we de focus leggen op het optimaliseren van de commerciële processen, zodat we ondernemers, banken en autobedrijven nog beter kunnen helpen. Verder gaan we ons nog meer focussen op groei.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding