Judith werkte eerder bij Hyundai Motor Nederland en de Postcode Loterij. Daarvoor behaalde ze een master Corporate Communication en een master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Nissan is niet helemaal nieuw voor haar, ze ondersteunde de PR-afdeling bij de introductie van de eerste generatie LEAF in Nederland.

Veelzijdig

“Dit is een prachtige stap voor mij en een mooi vervolg op mijn eerdere functies. Natuurlijk speelt daarbij mee dat pr en communicatie voor een wereldwijd opererend automerk ongelooflijk veelzijdig zijn. Niet in de laatste plaats vanwege de snelle ontwikkelingen rond nieuwe aandrijftechnieken, autonome systemen en connectiviteit onder de noemer Nissan Intelligent Mobility. Er staat ontzettend veel te gebeuren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding