Artur Martins werd in 2014 aangesteld als vice president marketing & product bij Kia Motors Europe en werkte daarbij aan de verdere groei van Kia in Europa. Hij was in deze functie verantwoordelijk voor het productaanbod van Kia en had een belangrijk aandeel in de laatste vijf van tien opeenvolgende jaren van verkoopgroei in Europa – een prestatie die geen enkele autofabrikant wist te evenaren in deze periode.

Toen Martins bij Kia aan de slag ging, had hij al bijna twintig jaar ervaring in de autobranche, onder meer bij Volkswagen, Toyota en Fiat. Voor zijn nieuwe functie verhuist hij naar het wereldwijde hoofdkantoor van Kia in Seoul, Korea.

De opvolger van Artur Martins zal binnenkort door Kia Motors Europe worden voorgesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding