Jorus Vos verlaat Mercedes-Benz Benelux voor Wensink en neemt in zijn nieuwe functie de taken van Hans van Eenennaam over. Vos gaat onder andere mede sturing geven ‘aan de transitie gericht op digitalisering en integrale productaanbiedingen voor klanten van Wensink Automotive’, zo laat het bedrijf weten. Van Eenennaam gaat zich onder andere richten op het begeleiden van zijn opvolger en op de tijdelijke invulling van zijn functie als algemeen directeur van Mercedes-Benz Cars. Opvallend: Hans Eenennaam volgt daar op zijn beurt Marcell van den Berg op, die na krap een jaar bij Wensink weer is terugkeerd naar Broekhuis.

Vos was in het verleden werkzaam bij onder andere Renault en is vanaf 2007 in dienst van Mercedes-Benz Nederland waar hij districtmanager en salesmanager Mercedes-Benz Cars is geweest. Vanaf 2011 bekleedde hij de functie van Managing Director Mercedes-Benz Vans waarbij hij in 2016 ook eindverantwoordelijk werd voor de Benelux. In deze functie heeft hij ruime ervaringen opgedaan in het begeleiden van veranderingsprocessen.