Daarnaast ligt de focus op het verder uitbouwen en digitaliseren van de remarketing activiteiten van ALD Automotive Nederland. Wyers maakt in zijn nieuwe functie deel uit van het directieteam. 

Hij heeft 15 jaar bij PSA Groupe gewerkt en daar internationaal verschillende functies bekleed. De laatste drie jaar werkte hij als managing director van de Nederlandse importactiviteiten van Citroën & DS Automobiles. In die tijd heeft hij o.a. gewerkt aan een strategische herstructurering van het Citroën dealernetwerk, aan het opstarten van een standalone distributiemodel voor het Franse luxe merk DS Automobiles, en aan de integratie van de import-activiteiten van Opel binnen de Nederlandse PSA organisatie. Wyers heeft zowel de Franse als Nederlandse nationaliteit. 

Louis Wyers volgt in deze functie Frank Alofs op. Alofs is recent als algemeen directeur aan de slag gegaan bij ALD Automotive Zweden. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding