Frank Kerseboom: “Marth de Graaf is al 16 jaar bij RSZ betrokken, dus hij weet als geen ander hoe het bedrijf functioneert. Na 35 jaar RSZ prijs ik mij gelukkig dat Marth bereid was om RSZ van mij over te nemen. Daarmee krijgt RSZ Autosport een dynamische impuls en kan ik me richten op de vele activiteiten van RSZ Motorsport.”

Marth de Graaf heeft zich als nieuwe eigenaar van RSZ Autosport ten doel gesteld de activiteiten verder uit te bouwen. “Een mooie taak. Mijn doel is om samen met ons team niet alleen nieuwe cursisten te trekken, maar ook om de bestaande klanten nauwer aan RSZ te verbinden. Verder streef ik naar een programma-aanbod wat meer is afgestemd op de nieuwe generatie autocoureurs die is opgestaan. Ook op online gebied liggen er uitdagingen”, beseft de jonge ondernemer.

“Maar RSZ is en blijft wat mijn voorgangers Huub Vermeulen, Dick van Iperen en Frank Kerseboom overtuigend hebben neergezet: het geven van cursussen, trainingen, het organiseren van incentives en het bieden van circuitplezier aan particulieren, onder meer tijdens de succesvolle Vrij Rijden-dagen op de diverse circuits.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding