Marchel Koops nieuwe CCO Athlon International

Marchel Koops treedt per 1 oktober 2019 als Chief Commercial Officer toe tot de Raad van Bestuur van Athlon International. In zijn nieuwe rol is Koops verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de groei van Athlon binnen de internationale markten.

Koops volgt hiermee Peter Derks op, die eind dit jaar met pensioen gaat. Jean-Pierre Vissers volgt op zin beurt per 1 oktober Marchel Koops op als Managing Director Athlon Nederland.

De afgelopen 14 jaar was Marchel Koops in diverse leidinggevende functies actief binnen Athlon. De laatste vier jaar was dit als Managing Director, waarbij hij zich inzette voor innovaties op het gebied van Mobility Management, Private Lease en ChangeMyCar.

Vanaf 2005 werkte Koops al als Unit Manager voor De Lage Landen Translease, waarmee Athlon in 2008 fuseerde. “Ik ben enthousiast over deze stap. Ik zie er erg naar uit om de positie van Athlon breed verder te versterken en bij te dragen aan onze groei. Ik kijk terug op een mooie tijd bij Athlon Nederland waarin we samen met onze klanten veel hebben bereikt.”

Gero Goetzenberger, CEO Athlon, over de benoeming: “Marchel Koops heeft bewezen dat hij de klant centraal stelt. Als Chief Commercial Officer zal hij deze klantfocus en ruime ervaring inzetten om Athlon verder te laten groeien.”

Per 1 oktober zal Jean-Pierre Vissers, huidig directeur International Markets, Koops opvolgen als Managing Director van Athlon Nederland. Sinds 2010 leidde Vissers de Athlon International Markets en was in staat om de groeistrategie als leverancier van full service- en mobiliteitsoplossingen internationaal verder uit te bouwen.

Marchel Koops nieuwe CCO Athlon International - Automobielmanagement.nl

Marchel Koops nieuwe CCO Athlon International

Marchel Koops treedt per 1 oktober 2019 als Chief Commercial Officer toe tot de Raad van Bestuur van Athlon International. In zijn nieuwe rol is Koops verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de groei van Athlon binnen de internationale markten.

Koops volgt hiermee Peter Derks op, die eind dit jaar met pensioen gaat. Jean-Pierre Vissers volgt op zin beurt per 1 oktober Marchel Koops op als Managing Director Athlon Nederland.

De afgelopen 14 jaar was Marchel Koops in diverse leidinggevende functies actief binnen Athlon. De laatste vier jaar was dit als Managing Director, waarbij hij zich inzette voor innovaties op het gebied van Mobility Management, Private Lease en ChangeMyCar.

Vanaf 2005 werkte Koops al als Unit Manager voor De Lage Landen Translease, waarmee Athlon in 2008 fuseerde. “Ik ben enthousiast over deze stap. Ik zie er erg naar uit om de positie van Athlon breed verder te versterken en bij te dragen aan onze groei. Ik kijk terug op een mooie tijd bij Athlon Nederland waarin we samen met onze klanten veel hebben bereikt.”

Gero Goetzenberger, CEO Athlon, over de benoeming: “Marchel Koops heeft bewezen dat hij de klant centraal stelt. Als Chief Commercial Officer zal hij deze klantfocus en ruime ervaring inzetten om Athlon verder te laten groeien.”

Per 1 oktober zal Jean-Pierre Vissers, huidig directeur International Markets, Koops opvolgen als Managing Director van Athlon Nederland. Sinds 2010 leidde Vissers de Athlon International Markets en was in staat om de groeistrategie als leverancier van full service- en mobiliteitsoplossingen internationaal verder uit te bouwen.