Liam Donnelly staat sinds 2014 aan het hoofd van Arval Nederland. In deze tijd heeft Arval zich verder weten te ontwikkelen als meer dan alleen een autoleasemaatschappij, waarbij het productassortiment is uitgebreid met Mid Term Rental, Private Lease, OEM White Labels en Mobiliteit in de breedste zin van het woord. Recent was er nog de opening van de Arval Mobility Hub in Houten dit jaar. 

Sinds 2018 is Onno Bierhoff verantwoordelijk voor de groei van de MKB en private lease tak bij Arval. Bierhoff: “Arval is een prachtig bedrijf met een cultuur die zeer sterk klant gefocust is, dat spreekt mij enorm aan. Het zit in ons DNA om alles te doen voor onze klanten om het meest optimale resultaat eruit te halen. Ik zie er dan ook enorm naar uit om leiding te mogen geven aan deze club energieke mensen.”

De opvolger van Onno Bierhoff wordt later bekend gemaakt. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding