Met haar indiensttreding volgt Rita de voormalig directeur Gerard Hoefakker, die op 26 februari jl. overleed, op. Tijdelijk is de aansturing van Wensink Schade overgenomen door  technisch directeur Eric Wilbers, die erg verheugd is over de aanstelling van het nieuwe directielid: “Ik ben ervan overtuigd dat we met de aanstelling van Rita een mooie stap zetten in de richting van onze groeiambities. Rita heeft met vele jaren werkervaring haar sporen verdiend in de schade- en verzekeringswereld: een échte aanwinst voor onze organisatie.”

Ruime vak gerelateerde ervaring

Rita Schepers is de laatste 20 jaar verantwoordelijk geweest voor de strategische inkoop en partnerrelaties met de focus op mobiliteit bij Achmea. Daarnaast heeft ze namens het Verbond van verzekeraars zitting in het College van Deskundigen van de Schadebranche. Tot slot is ze voorzitter van het College van Deskundigen Schadevoertuigen.

Groei-ambities

Wensink Schade beschikt over drie schadeherstelbedrijven in Groningen, Apeldoorn en Hoogeveen. Het laatste schadeherstelbedrijf is toegevoegd na de overname van Autoschade Roks in 2018. Rita Schepers gaat verder vervolg geven aan de groei-ambities van Wensink Schade. “De komende jaren willen we groeien naar 10 schadeherstelvestigingen. Een uitdaging waar ik met veel plezier naar uit kijk”,  aldus Rita Schepers.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding