Ze neemt nu de verantwoordelijkheid op zich voor productie en strategie als opvolger van Xavier Peugeot. Die heeft in die rol ‘vooral de uitbouw van een consistent internationaal modellengamma in gang gezet,’ zegt CEO Linda Jackson van Citroën.

Peugeot is benoemd tot senior vice president van de divisie lichte bestelwagens bij PSA. Hij zal zich daarbij vooral bezig houden met het versterken van de leidende positie die PSA speelt op de Europese markt voor bestelwagens. Hij moet de groei verder versnellen maar ook de divisie verder buiten Europa ontwikkelen. Xavier Peugeot volgt op zijn beurt Philippe Narbeburu op die voortaan verantwoordelijk is voor de commerciële relaties met de importeurs in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding