Dirk Lambrechts benoemd in directie Profile

Dirk Lambrechts is per 1 oktober aangetreden als tweede statutair bestuurder van banden- en autoserviceketen Profile International. Lambrechts vormt samen met Matthijs Verhaar de tweekoppige directie van Profile International.

Lambrechts werkt sinds 2015 bij Profile Belux en Profile Euroservice. Hij is daar onder meer belast met de verdere uitwerking van het Profile ICT-platform, waarmee Profile haar prominente plaats in de keten nog meer elan wil geven. Verhaar is blij met de toetreding van Dirk Lambrechts: “Dirk voldoet volledig aan het profiel dat we hebben opgesteld. De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring met het werken met ‘zelfstandige’ franchisenemers binnen een bedrijf in een internationale context. We kijken uit naar de samenwerking met hem.”

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De formule telt in totaal 215 vestigingen in Nederland en België en bestaat uit zelfstandige ondernemers. Naast de sterke positie in de professionele markt garandeert Profile ook de mobiliteit van steeds meer particulieren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dirk Lambrechts benoemd in directie Profile - Automobielmanagement.nl

Dirk Lambrechts benoemd in directie Profile

Dirk Lambrechts is per 1 oktober aangetreden als tweede statutair bestuurder van banden- en autoserviceketen Profile International. Lambrechts vormt samen met Matthijs Verhaar de tweekoppige directie van Profile International.

Lambrechts werkt sinds 2015 bij Profile Belux en Profile Euroservice. Hij is daar onder meer belast met de verdere uitwerking van het Profile ICT-platform, waarmee Profile haar prominente plaats in de keten nog meer elan wil geven. Verhaar is blij met de toetreding van Dirk Lambrechts: “Dirk voldoet volledig aan het profiel dat we hebben opgesteld. De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring met het werken met ‘zelfstandige’ franchisenemers binnen een bedrijf in een internationale context. We kijken uit naar de samenwerking met hem.”

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De formule telt in totaal 215 vestigingen in Nederland en België en bestaat uit zelfstandige ondernemers. Naast de sterke positie in de professionele markt garandeert Profile ook de mobiliteit van steeds meer particulieren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding