Fastned spreekt van ‘een gedreven CFO met zowel een sterke financiële achtergrond als ruime ervaring in de financiering van (duurzame) bedrijven door institutionele partijen.’ Van Dijk heeft met zijn team ING’s DCM positie in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk uitgebouwd. Daarnaast heeft hij kapitaalmarkttransacties geleid voor grote ondernemingen, waaronder transacties voor Duitse autofabrikanten.

Victor van Dijk: “Ik ben erg enthousiast om bij Fastned aan de slag te gaan en bij te dragen aan duurzame mobiliteit. Elektrische auto’s zullen de komende tien jaar een enorme groei doormaken en snelladen is onmisbaar bij deze transitie. Met Fastned’s huidige snellaadnetwerk en potentieel om op te schalen, geloof ik dat Fastned uniek gepositioneerd is om van deze groei te profiteren en een van de toonaangevende Europese snellaadbedrijven te worden.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding