Kuijs heeft de afgelopen 20 jaar een uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van marketing & sales binnen DAF Trucks. Zo was hij negen jaar lang managing director van de internationale sales operations afdeling, voordat hij in 2018 benoemd werd tot managing director van DAF Nederland, inclusief verantwoordelijkheid voor de Scandinavische markten.

“Het feit dat Nederland en België dicht bij elkaar liggen en de uitgebreide ervaring van Michiel binnen de internationale truckindustrie, creëren een prachtige mogelijkheid om de functies van managing director DAF België en DAF Nederland te combineren. Dankzij deze synergie kunnen we de leidende positie van DAF in deze landen verder uitbouwen”, aldus Richard Zink, lid van de board of management en verantwoordelijk voor marketing & sales. “De verkooporganisaties in beide landen blijven bestaan”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding