Ron op den Velde is nieuwe manager fleet sales Renault Nederland

Ron op den Velde is met ingang van 1 december 2019 manager fleet sales bij Renault Nederland. Hij vervangt daarmee Rolph van Rheenen die de organisatie verlaat voor een nieuwe uitdaging.

Al sinds 1985 is Ron op den Velde (54) werkzaam in de autobranche en hij trad in 1997 in dienst bij Renault Nederland. Op den Velde begon als manager used cars en werd in 2011 ook verantwoordelijk voor rentals.

Recentelijk werd Op den Velde ook verantwoordelijk voor leasing bij Renault Nederland en per 1 december van dit jaar gaat hij dus aan de slag als manager fleet sales. In deze functie blijft hij ook verantwoordelijk voor used cars, rentals en leasing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ron op den Velde is nieuwe manager fleet sales Renault Nederland - Automobielmanagement.nl

Ron op den Velde is nieuwe manager fleet sales Renault Nederland

Ron op den Velde is met ingang van 1 december 2019 manager fleet sales bij Renault Nederland. Hij vervangt daarmee Rolph van Rheenen die de organisatie verlaat voor een nieuwe uitdaging.

Al sinds 1985 is Ron op den Velde (54) werkzaam in de autobranche en hij trad in 1997 in dienst bij Renault Nederland. Op den Velde begon als manager used cars en werd in 2011 ook verantwoordelijk voor rentals.

Recentelijk werd Op den Velde ook verantwoordelijk voor leasing bij Renault Nederland en per 1 december van dit jaar gaat hij dus aan de slag als manager fleet sales. In deze functie blijft hij ook verantwoordelijk voor used cars, rentals en leasing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding