Pieter van Bastelaere is nieuwe CEO Traxio

Pieter van Bastelaere is met onmiddellijke ingang benoemd tot CEO van de Belgische mobiliteitsfederatie Traxio.

Pieter van Bastelaere is nieuwe CEO Traxio

Van Bastelaere is drie jaar geleden bij Traxio begonnen als directeur Vlaanderen. Hij is eveneens hoofd van het departement public affairs en lid van het management team. Voorzitter Didier Perwez wijst erop dat Van Bastelaere ‘een uitstekende medewerker is met een grote overtuigingskracht en erg goed georganiseerd’.

“Met zijn benoeming erkent de raad van bestuur het vele werk dat Van Bastelaere de laatste jaren verzet heeft”, duidt voorzitter Didier Perwez. “Alle politieke partijen kennen Traxio intussen als een constructieve, betrouwbare en professionele organisatie en dat is zijn verdienste.”

Met zijn 39 lentes is Pieter van Bastelaere de jongste CEO van Traxio ooit. In een reactie aan Automobiel Management laat Van Bastelaere weten ‘bijzonder vereerd te zijn dat hij het vertrouwen heeft gekregen van de raad van bestuur’. Zijn eerste prioriteiten gaan uit naar het verder uitbouwen van het netwerk van partners, politici en stakeholders.

Mobiliteitsfederatie

Traxio is de Belgische mobiliteitsfederatie en vertegenwoordigt ruim 9.800 werkgevers in de 3 gewesten die actief zijn op het gebied van de verkoop en reparatie van nieuwe en tweedehands auto’s, motoren, fietsen, carrosserie, banden, brandstoffen en dergelijke. De organisatie vertegenwoordigt een omzet van bijna 150 miljard euro, wat goed is voor 99.268 arbeidsplaatsen.

Pieter van Bastelaere is nieuwe CEO Traxio - Automobielmanagement.nl

Pieter van Bastelaere is nieuwe CEO Traxio

Pieter van Bastelaere is met onmiddellijke ingang benoemd tot CEO van de Belgische mobiliteitsfederatie Traxio.

Pieter van Bastelaere is nieuwe CEO Traxio

Van Bastelaere is drie jaar geleden bij Traxio begonnen als directeur Vlaanderen. Hij is eveneens hoofd van het departement public affairs en lid van het management team. Voorzitter Didier Perwez wijst erop dat Van Bastelaere ‘een uitstekende medewerker is met een grote overtuigingskracht en erg goed georganiseerd’.

“Met zijn benoeming erkent de raad van bestuur het vele werk dat Van Bastelaere de laatste jaren verzet heeft”, duidt voorzitter Didier Perwez. “Alle politieke partijen kennen Traxio intussen als een constructieve, betrouwbare en professionele organisatie en dat is zijn verdienste.”

Met zijn 39 lentes is Pieter van Bastelaere de jongste CEO van Traxio ooit. In een reactie aan Automobiel Management laat Van Bastelaere weten ‘bijzonder vereerd te zijn dat hij het vertrouwen heeft gekregen van de raad van bestuur’. Zijn eerste prioriteiten gaan uit naar het verder uitbouwen van het netwerk van partners, politici en stakeholders.

Mobiliteitsfederatie

Traxio is de Belgische mobiliteitsfederatie en vertegenwoordigt ruim 9.800 werkgevers in de 3 gewesten die actief zijn op het gebied van de verkoop en reparatie van nieuwe en tweedehands auto’s, motoren, fietsen, carrosserie, banden, brandstoffen en dergelijke. De organisatie vertegenwoordigt een omzet van bijna 150 miljard euro, wat goed is voor 99.268 arbeidsplaatsen.