Menno Wats is nieuwe marketing directeur Citroën Nederland

Met ingang van 2 februari heeft Citroën Nederland Menno Wats (40) aangesteld als marketing directeur. 

Met de benoeming van Wats is het marketingteam van Citroën weer compleet, zo laat de auto-importeur weten. Hij volgt Bastiaan de Groot op, die deze functie op ad-interimbasis invulde en zijn loopbaan vervolgt binnen de PSA Groep. 

Vóór zijn benoeming bij Citroën Nederland vervulde Wats diverse functies bij Mazda Motor Nederland. In zijn meest recente rol als manager brand and product richtte hij zich onder meer op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe merkstrategie en het life cycle management van de modellen. 

Menno Wats meldt in een reactie naar Automobiel Management ‘uit te kijken naar deze volgende stap in zijn carrière en verheugd te zijn om samen met zijn team verder te mogen bouwen aan het iconische merk Citroën waarbij innovatie, uniek design en comfort voorop staan en de klant de inspiratie is.’

Menno Wats is nieuwe marketing directeur Citroën Nederland - Automobielmanagement.nl

Menno Wats is nieuwe marketing directeur Citroën Nederland

Met ingang van 2 februari heeft Citroën Nederland Menno Wats (40) aangesteld als marketing directeur. 

Met de benoeming van Wats is het marketingteam van Citroën weer compleet, zo laat de auto-importeur weten. Hij volgt Bastiaan de Groot op, die deze functie op ad-interimbasis invulde en zijn loopbaan vervolgt binnen de PSA Groep. 

Vóór zijn benoeming bij Citroën Nederland vervulde Wats diverse functies bij Mazda Motor Nederland. In zijn meest recente rol als manager brand and product richtte hij zich onder meer op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe merkstrategie en het life cycle management van de modellen. 

Menno Wats meldt in een reactie naar Automobiel Management ‘uit te kijken naar deze volgende stap in zijn carrière en verheugd te zijn om samen met zijn team verder te mogen bouwen aan het iconische merk Citroën waarbij innovatie, uniek design en comfort voorop staan en de klant de inspiratie is.’