Harry de Haas is nieuwe CEO Mobinck

Harry de Haas is benoemd als nieuwe CEO van Mobinck. Daarnaast is hij toegetreden tot de raad van bestuur van AutoBinck Group. Naast Paul Zekhuis en Michel Cornelissen maakt hij deel uit van het dagelijks bestuur van AutoBinck Group.

Harry de Haas is nieuwe CEO Mobinck

‘AutoBinck bouwt aan en investeert in een nieuwe toekomst voor mobiliteit’, aldus CEO Paul Zekhuis. ‘Daarom hebben we recent Mobinck opgericht. We zijn blij met de komst van Harry de Haas. We verwachten dat hij met zijn ervaring de juiste man is om de Mobinck-organisatie verder uit te bouwen.’

Mobinck

De Haas wordt verantwoordelijk voor de strategie en executie van de relevante proposities van Mobinck. ‘Met Mobinck leggen we de focus op eenvoudige toegang tot mobiliteit voor haar gebruikers, het verlagen van de CO2 uitstoot en kostenreductie voor de werkgever. Ik kijk ernaar uit om de mobiliteitsmarkt verder te ontwikkelen en hierin met Mobinck een leidende rol te spelen.’, aldus De Haas.

Achtergrond

De Haas studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring opgedaan in diverse directiefuncties bij onder andere Heineken, Ziggo, De Persgroep en KPN. De rode draad door zijn carrière is een combinatie van strategie, digitalisering en innovatie.

Harry de Haas is nieuwe CEO Mobinck - Automobielmanagement.nl

Harry de Haas is nieuwe CEO Mobinck

Harry de Haas is benoemd als nieuwe CEO van Mobinck. Daarnaast is hij toegetreden tot de raad van bestuur van AutoBinck Group. Naast Paul Zekhuis en Michel Cornelissen maakt hij deel uit van het dagelijks bestuur van AutoBinck Group.

Harry de Haas is nieuwe CEO Mobinck

‘AutoBinck bouwt aan en investeert in een nieuwe toekomst voor mobiliteit’, aldus CEO Paul Zekhuis. ‘Daarom hebben we recent Mobinck opgericht. We zijn blij met de komst van Harry de Haas. We verwachten dat hij met zijn ervaring de juiste man is om de Mobinck-organisatie verder uit te bouwen.’

Mobinck

De Haas wordt verantwoordelijk voor de strategie en executie van de relevante proposities van Mobinck. ‘Met Mobinck leggen we de focus op eenvoudige toegang tot mobiliteit voor haar gebruikers, het verlagen van de CO2 uitstoot en kostenreductie voor de werkgever. Ik kijk ernaar uit om de mobiliteitsmarkt verder te ontwikkelen en hierin met Mobinck een leidende rol te spelen.’, aldus De Haas.

Achtergrond

De Haas studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring opgedaan in diverse directiefuncties bij onder andere Heineken, Ziggo, De Persgroep en KPN. De rode draad door zijn carrière is een combinatie van strategie, digitalisering en innovatie.