Rådström begon in 2004 bij het Zweedse Scania als stagiaire nadat ze als Master of Engineering was afgestudeerd aan het Koninklijk Instituut voor Technologie in Stockholm. Sinds 2007 heeft ze verschillende managementposities bekleed bij de verkoop- en service-organisatie van de vrachtwagenbouwer. Ook is ze hoofd geweest van de bussendivisie van Scania.

“We zijn erg blij dat we Karin kunnen verwelkomen bij ons wereldwijde leiderschapsteam. Ze heeft een enorme internationale ervaring in de sector commerciële voertuigen en een bewezen staat van dienst bij het vormgeven van een klantgerichte verkooporganisatie en merkervaring,’’ zegt bestuursvoorzittter Martin Daum van Daimler Truck AG die ook lid is van de Raad van Bestuur van Daimler AG. Rådström volgt Stefan Buchner op die na meer dan dertig jaar bij Daimler met pensioen gaat.