Bovemij benoemt twee nieuwe leden RvC

Bovemij heeft twee nieuwe leden van de Raad van Commissarissen benoemd: Arjen Dorland en Norbert van den Eijnden. Dorland volgt in 2021 Gerlach Cerfontaine op als nieuwe voorzitter van de RvC’s van Bovemij NV en NV Schadeverzekering-maatschappij Bovemij.

Arjen Dorland (links op de foto) werkte bijna 30 jaar bij Shell, vooral in technische en digitale management- en bestuursrollen. In 2009 werd hij CIO van het jaar. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening en in toezichthouden (DNB/AFM). Zo is hij vicevoorzitter van de Raad van Toezicht bij ABN Amro en Essent en voorzitter van de Raad van Toezicht van Haaglanden MC.

Automan

Norbert van den Eijnden heeft door zijn functies bij Mercedes-Benz Nederland, als directeur van Volvo Leasing, als lid van de Raad van Bestuur van Athlon en als CEO van BMW-dochter Alphabet International een uitgesproken automotive profiel. Van den Eijnden werd Automotive Manager van het jaar 2011. ‘Hij is een automan die de mobiliteitsbranche van binnen en buiten kent en dus ook alles weet over de ontwikkelingen en uitdagingen waar wij als financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche mee te maken hebben’, aldus Bovemij in en verklaring.

Bovemij benoemt twee nieuwe leden RvC - Automobielmanagement.nl

Bovemij benoemt twee nieuwe leden RvC

Bovemij heeft twee nieuwe leden van de Raad van Commissarissen benoemd: Arjen Dorland en Norbert van den Eijnden. Dorland volgt in 2021 Gerlach Cerfontaine op als nieuwe voorzitter van de RvC’s van Bovemij NV en NV Schadeverzekering-maatschappij Bovemij.

Arjen Dorland (links op de foto) werkte bijna 30 jaar bij Shell, vooral in technische en digitale management- en bestuursrollen. In 2009 werd hij CIO van het jaar. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening en in toezichthouden (DNB/AFM). Zo is hij vicevoorzitter van de Raad van Toezicht bij ABN Amro en Essent en voorzitter van de Raad van Toezicht van Haaglanden MC.

Automan

Norbert van den Eijnden heeft door zijn functies bij Mercedes-Benz Nederland, als directeur van Volvo Leasing, als lid van de Raad van Bestuur van Athlon en als CEO van BMW-dochter Alphabet International een uitgesproken automotive profiel. Van den Eijnden werd Automotive Manager van het jaar 2011. ‘Hij is een automan die de mobiliteitsbranche van binnen en buiten kent en dus ook alles weet over de ontwikkelingen en uitdagingen waar wij als financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche mee te maken hebben’, aldus Bovemij in en verklaring.