Nieuwe sales directeur Renault Financial Services

Paul Pikaar (48) is met ingang van 1 juni 2020 aangesteld als nieuwe Sales Directeur Nederland van RCI Financial Services, de financiële dienstverlener van de merken van de alliantie Renault/Nissan/Mitsubishi in Nederland.

Pikaar volgt hiermee Mario Krabbendam op en is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van RCI Financial Services in Nederland. Pikaar heeft een opleiding in commercieel management en is al bijna 25 jaar werkzaam in de automotive, waarvan een groot deel voor Renault-Nissan-Mitsubishi. Hij heeft diverse salesfuncties bekleed, waaronder (Fleet)Salesmanager en (Key)Accountmanager voor zowel B2B als B2C.

Nieuwe sales directeur Renault Financial Services - Automobielmanagement.nl

Nieuwe sales directeur Renault Financial Services

Paul Pikaar (48) is met ingang van 1 juni 2020 aangesteld als nieuwe Sales Directeur Nederland van RCI Financial Services, de financiële dienstverlener van de merken van de alliantie Renault/Nissan/Mitsubishi in Nederland.

Pikaar volgt hiermee Mario Krabbendam op en is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van RCI Financial Services in Nederland. Pikaar heeft een opleiding in commercieel management en is al bijna 25 jaar werkzaam in de automotive, waarvan een groot deel voor Renault-Nissan-Mitsubishi. Hij heeft diverse salesfuncties bekleed, waaronder (Fleet)Salesmanager en (Key)Accountmanager voor zowel B2B als B2C.