René de Jong nieuwe B2B manager Terberg

René de Jong is met ingang van 1 juli aangesteld als general manager B2B bij Terberg Business Lease Group (TBLG). Eerder al, op 1 mei, kwam Matthieu van Tellingen in dienst als CFO van het bedrijf. Hiermee is het directie- en managementteam van Terberg ‘op volle sterkte’, laat het bedrijf weten

Nu de fusie tussen Terberg Leasing en Business Lease Nederland is afgerond, heeft Richard de Kreij (CFO) het stokje overgedragen aan Matthieu van Tellingen. Van Tellingen versterkt de directie in de rol van CFO/COO. Hij is eerder werkzaam geweest als CFO bij het transportbedrijf H&S Group en bij leasemaatschappij ALD Automotive. Van Tellingen over zijn overstap naar TBLG: “Ik houd van de ondernemende cultuur van deze organisatie en kijk erg uit naar het optimaliseren van de organisatie richting ‘persoonlijke mobiliteit.”

René De Jong gaat aan de slag als general manager B2B. Hij kent de leasewereld als commercieel directeur bij ALD Automotive. Vanaf 2011 was De Jong werkzaam bij Webfleet Solutions (voorheen TomTom Telematics) als sales director Benelux. “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te brengen en een bijdrage te leveren aan de uitbreiding van de dienstverlening en de groei van Terberg Business Mobility.”

René de Jong vervangt Guido Pot, die als zelfstandige verder gaat in de automotive branche.

René de Jong nieuwe B2B manager Terberg - Automobielmanagement.nl

René de Jong nieuwe B2B manager Terberg

René de Jong is met ingang van 1 juli aangesteld als general manager B2B bij Terberg Business Lease Group (TBLG). Eerder al, op 1 mei, kwam Matthieu van Tellingen in dienst als CFO van het bedrijf. Hiermee is het directie- en managementteam van Terberg ‘op volle sterkte’, laat het bedrijf weten

Nu de fusie tussen Terberg Leasing en Business Lease Nederland is afgerond, heeft Richard de Kreij (CFO) het stokje overgedragen aan Matthieu van Tellingen. Van Tellingen versterkt de directie in de rol van CFO/COO. Hij is eerder werkzaam geweest als CFO bij het transportbedrijf H&S Group en bij leasemaatschappij ALD Automotive. Van Tellingen over zijn overstap naar TBLG: “Ik houd van de ondernemende cultuur van deze organisatie en kijk erg uit naar het optimaliseren van de organisatie richting ‘persoonlijke mobiliteit.”

René De Jong gaat aan de slag als general manager B2B. Hij kent de leasewereld als commercieel directeur bij ALD Automotive. Vanaf 2011 was De Jong werkzaam bij Webfleet Solutions (voorheen TomTom Telematics) als sales director Benelux. “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te brengen en een bijdrage te leveren aan de uitbreiding van de dienstverlening en de groei van Terberg Business Mobility.”

René de Jong vervangt Guido Pot, die als zelfstandige verder gaat in de automotive branche.