Alex Gelbcke volgt Sinon Galvin op als ceo van Fource

Alex Gelbcke wordt de nieuwe ceo van Fource. Hij gaat vanaf september aan de slag en volgt na een overgangsperiode aan het einde van het jaar de huidige ceo Sinon Galvin op.

Het managementteam van LKQ Europe en van Fource heeft met Gelbcke een ervaren kracht aangetrokken. De nieuwe ceo krijgt de dagelijkse leiding over de Fource-bedrijven in Nederland, België en Frankrijk, die respectievelijk als Fource, Ipar, CarSys, VanEsch, VHIP Belgium, LKQ Belgium en VHIP France in de markt bekend staan. Gelbcke rapporteert aan de Europese ceo Arnd Franz en wordt lid van het Europese Executive Team.

Gelbcke heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van management, marketing, sales en operations en was onder meer werkzaam bij Total, BIA, BIHR, 1PARTS en Tenneco. “Ik ben ervan overtuigd dat Alex Gelbcke’s unieke combinatie van branche-ervaring en interpersoonlijke vaardigheden hem in staat zal stellen de Benelux- en Franse teams naar het volgende niveau te leiden”, aldus Sinon Galvin.

‘Zeer verheugd’

“Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van het LKQ Europe en Fource-team, dat een duidelijke visie en een fantastische drive voor de industrie heeft getoond”, aldus Gelbcke.

Fource Holding, onderdeel van LKQ Europe, is met haar Fource-bedrijven, CarSys, VanEsch, IPAR, VHIP Belgium, LKQ Belgium en VHIP France actief op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Met toegang tot meer dan 170.000 referenties op voorraad, beschikbaar via 130 vestigingen, en ondersteund door 180 grossierspartners, maken de 3.800 medewerkers van Fource Holding de levering van tienduizenden producten aan autobedrijven in de hele regio dagelijks tot een feit.

Alex Gelbcke volgt Sinon Galvin op als ceo van Fource - Automobielmanagement.nl

Alex Gelbcke volgt Sinon Galvin op als ceo van Fource

Alex Gelbcke wordt de nieuwe ceo van Fource. Hij gaat vanaf september aan de slag en volgt na een overgangsperiode aan het einde van het jaar de huidige ceo Sinon Galvin op.

Het managementteam van LKQ Europe en van Fource heeft met Gelbcke een ervaren kracht aangetrokken. De nieuwe ceo krijgt de dagelijkse leiding over de Fource-bedrijven in Nederland, België en Frankrijk, die respectievelijk als Fource, Ipar, CarSys, VanEsch, VHIP Belgium, LKQ Belgium en VHIP France in de markt bekend staan. Gelbcke rapporteert aan de Europese ceo Arnd Franz en wordt lid van het Europese Executive Team.

Gelbcke heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van management, marketing, sales en operations en was onder meer werkzaam bij Total, BIA, BIHR, 1PARTS en Tenneco. “Ik ben ervan overtuigd dat Alex Gelbcke’s unieke combinatie van branche-ervaring en interpersoonlijke vaardigheden hem in staat zal stellen de Benelux- en Franse teams naar het volgende niveau te leiden”, aldus Sinon Galvin.

‘Zeer verheugd’

“Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van het LKQ Europe en Fource-team, dat een duidelijke visie en een fantastische drive voor de industrie heeft getoond”, aldus Gelbcke.

Fource Holding, onderdeel van LKQ Europe, is met haar Fource-bedrijven, CarSys, VanEsch, IPAR, VHIP Belgium, LKQ Belgium en VHIP France actief op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Met toegang tot meer dan 170.000 referenties op voorraad, beschikbaar via 130 vestigingen, en ondersteund door 180 grossierspartners, maken de 3.800 medewerkers van Fource Holding de levering van tienduizenden producten aan autobedrijven in de hele regio dagelijks tot een feit.