“De automotive sector is volop in beweging. Door de populariteit van elektrisch rijden zal de wereld flink veranderen. Ook de rol van de dealer, de garage en van leasebedrijven verandert in rap tempo. En wat te denken van alle nieuwe vormen van mobiliteit die de concurrentie aangaan met de auto van de zaak. Ik heb er enorm veel zin in om al deze ontwikkelingen op de voet te volgen en de sector in deze uitdagende tijd te helpen bij het uitstippelen van de weg naar de toekomst”, benadrukt Nieuwenbroek.

Als hoofdredacteur van Automobiel Management zal hij zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van de website, het magazine en de andere producten van AM, waaronder evenementen, congressen en tv-uitzendingen. Hij wordt daarbij ondersteund door vaste redacteur Michael van Wijngaarden. Sandra Broman blijft verantwoordelijk voor de events van Automobiel Management, Niels Singeling voor sales en business development.

De automotive branche is bekend terrein voor Nieuwenbroek. Van 2006 tot 2015 was hij werkzaam als redacteur en eindredacteur van maandblad Auto Review. Daarnaast was hij betrokken bij de oprichting van verschillende andere titels van F&L Publishing, waaronder Classic Cars en Total 911. Sinds 2017 is hij actief als hoofdredacteur van TankPro.

AM Driving Business Awards

Peter Brouwer is voor velen jarenlang het gezicht geweest van Automobiel Management, onder meer als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn in verschillende rollen bij opeenvolgend uitgeverij Kluwer, Mybusinessmedia en ProMedia maakt hij gebruik van de mogelijkheid om, met het oog op zijn naderende pensioen, eerder te stoppen.

De AM Driving Business Awards, hét branchefeest voor directie en management uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealer(holding)s, verzekeraars en toeleveranciers vindt dit jaar plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 september. Meld u nu aan en maak kans om geselecteerd te worden voor één van de 75 VIP-plaatsen tijdens het live event op 16 september. Registreren kan hier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding