Bovemij benoemt twee nieuwe leden RvC

Bovemij heeft twee nieuwe leden benoemd voor de Raad van Commissarissen: Jaco Remijn en Corinne Weeda-Hoogstad. Beiden zijn benoemd voor een periode van vier jaar met de mogelijkheid tot herbenoeming. Met de benoeming is het RvC-team van Bovemij NV compleet laat men in een verklaring weten.

De RvC bestaat naast Remijn en Weeda nu uit voorzitter Gerlach Cerfontaine, Arjen Dorland en Norbert van den Eijnden.

Jaco Remijn is aangesteld als RvC-lid met een Bovag-profiel. ‘Remijn is sinds 1994 Algemeen Directeur van Broekhuis BV en heeft dan ook jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche. Hij kent de dynamiek van de sector in al zijn facetten, heeft veel pragmatische kennis van en een nuchtere kijk op de branche.’

Corinne Weeda is benoemd als RvC-lid met een financieel profiel. Ze is sinds 2019 CFO van International Card Services (ICS) en was daarvoor Directeur Reporting bij Achmea. Weeda is een ervaren bestuurder op het gebied van financiën en risicomanagement.

Bovemij benoemt twee nieuwe leden RvC - Automobielmanagement.nl

Bovemij benoemt twee nieuwe leden RvC

Bovemij heeft twee nieuwe leden benoemd voor de Raad van Commissarissen: Jaco Remijn en Corinne Weeda-Hoogstad. Beiden zijn benoemd voor een periode van vier jaar met de mogelijkheid tot herbenoeming. Met de benoeming is het RvC-team van Bovemij NV compleet laat men in een verklaring weten.

De RvC bestaat naast Remijn en Weeda nu uit voorzitter Gerlach Cerfontaine, Arjen Dorland en Norbert van den Eijnden.

Jaco Remijn is aangesteld als RvC-lid met een Bovag-profiel. ‘Remijn is sinds 1994 Algemeen Directeur van Broekhuis BV en heeft dan ook jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche. Hij kent de dynamiek van de sector in al zijn facetten, heeft veel pragmatische kennis van en een nuchtere kijk op de branche.’

Corinne Weeda is benoemd als RvC-lid met een financieel profiel. Ze is sinds 2019 CFO van International Card Services (ICS) en was daarvoor Directeur Reporting bij Achmea. Weeda is een ervaren bestuurder op het gebied van financiën en risicomanagement.