Joost Dekkers nieuwe managing director Opel Nederland

Joost Dekkers (43) volgt Sander Jansen op als managing director bij Opel Nederland. Jansen (37) vervolgt zijn carrière op internationaal niveau als head of sales Opel/Vauxhall Europe. Zowel Dekkers als Jansen starten per 1 november aanstaande in hun nieuwe posities.

Jansen werkte 12,5 jaar bij Opel Nederland, in diverse posities, waaronder die van sales director en de laatste twee jaar als managing director.

Zakelijke markt

Dekkers is nu nog director B2B & Used Cars binnen Groupe PSA Nederland. Op deze positie is hij sinds juni 2019 verantwoordelijk voor de zakelijke markt (fleet sales en rental business) en de remarketingactiviteiten in Nederland, voor Citroën, DS Automobiles, Peugeot en Opel. Voor zijn werkzaamheden bij Groupe PSA Nederland was Dekkers jarenlang actief in de leasebranche; zo werkte hij onder meer elf jaar voor Alphabet Nederland in verschillende managementfuncties en was hij commercieel directeur bij Business Lease.

Mokka

Dekkers: “Ik zie er naar uit om samen met het team van Opel Nederland en het Opel dealernetwerk de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het merk. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het succes van Opel verder uit te bouwen. Met de recent gelanceerde Mokka als voorbeeld van hoe ons merk het komende decennium de toon zal zetten op het gebied van design en technologie.Dat geldt ook voor elektrificatie en het feit dat wij per 2024 van elk model een geëlektrificeerde variant in het aanbod zullen hebben.”

De functie director B2B & Used Cars binnen Groupe PSA Nederland zal zo snel als mogelijk worden ingevuld.

Joost Dekkers nieuwe managing director Opel Nederland - Automobielmanagement.nl

Joost Dekkers nieuwe managing director Opel Nederland

Joost Dekkers (43) volgt Sander Jansen op als managing director bij Opel Nederland. Jansen (37) vervolgt zijn carrière op internationaal niveau als head of sales Opel/Vauxhall Europe. Zowel Dekkers als Jansen starten per 1 november aanstaande in hun nieuwe posities.

Jansen werkte 12,5 jaar bij Opel Nederland, in diverse posities, waaronder die van sales director en de laatste twee jaar als managing director.

Zakelijke markt

Dekkers is nu nog director B2B & Used Cars binnen Groupe PSA Nederland. Op deze positie is hij sinds juni 2019 verantwoordelijk voor de zakelijke markt (fleet sales en rental business) en de remarketingactiviteiten in Nederland, voor Citroën, DS Automobiles, Peugeot en Opel. Voor zijn werkzaamheden bij Groupe PSA Nederland was Dekkers jarenlang actief in de leasebranche; zo werkte hij onder meer elf jaar voor Alphabet Nederland in verschillende managementfuncties en was hij commercieel directeur bij Business Lease.

Mokka

Dekkers: “Ik zie er naar uit om samen met het team van Opel Nederland en het Opel dealernetwerk de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het merk. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het succes van Opel verder uit te bouwen. Met de recent gelanceerde Mokka als voorbeeld van hoe ons merk het komende decennium de toon zal zetten op het gebied van design en technologie.Dat geldt ook voor elektrificatie en het feit dat wij per 2024 van elk model een geëlektrificeerde variant in het aanbod zullen hebben.”

De functie director B2B & Used Cars binnen Groupe PSA Nederland zal zo snel als mogelijk worden ingevuld.