Autohopper is met een netwerk van ruim 100 franchisepartners naar eigen zeggen goed vertegenwoordigd in de lokale verhuurmarkt voor particulieren en lokale MKB-bedrijven. Een logische stap is om de klantenkring uit te breiden met (groot)zakelijke klanten.

Logische stap

Roel Steunenberg, directeur van Autohopper: “Om onze positie op de grootzakelijke markt te versterken is uitbreiding van ons team een logische stap. We zijn blij Esther Slootman te mogen verwelkomen als Head of Sales. We zijn ervan overtuigd dat haar persoonlijkheid, expertise en ervaring van grote waarde zijn voor Autohopper.”

Grote kansen

Slootman is al bijna 20 jaar actief in de wereld van de autoverhuur. Zowel bij Sixt als bij Avis vervulde ze diverse senior sales functies, waaronder die van ‘head of sales’. “Deze tijd vraagt om flexibele organisaties die zich snel aanpassen aan de realiteit. Autohopper is zo’n organisatie. Autohopper beschikt bovendien over een groot netwerk met franchisepartners. Ik zie voor Autohopper grote kansen op de corporate markt. Met veel plezier zal ik hier richting aan gaan geven.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding