Hans Coffeng vertrekt bij schademanagementbedrijf CED Groep

Hans Coffeng maakt na acht jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan CED Group plaats voor een opvolger. Coffeng verlaat het schademanagementbedrijf per 1 maart. François Goffinet (COO) en Jan Willem Wolffenbuttel (CFO) zullen de taken voorlopig ad interim waarnemen.

Onder leiding van Coffeng verbreedde CED haar focus van schade-expertise naar full-service schademanagement. Nieuw geïntroduceerde services als Herstel in Natura, Claims Connect en Noodhulpdienstverlening onderstrepen dat volgens het bedrijf. “CED is een geweldig bedrijf met goede vakmensen en veel deskundigheid. Ze weet zich steeds weer aan te passen aan trends en ontwikkelingen in de markt. Nu ook aan de gevolgen van corona. Het geeft grote voldoening mensen met schade verder te kunnen helpen.”

Damien Lestang, lid RvC en partner bij aandeelhouder BlackFin: “Wij zijn Hans Coffeng heel dankbaar voor zijn inzet, resultaten en successen in de afgelopen jaren en kijken terug op een constructieve samenwerking. Hans heeft CED veel positief elan gegeven, naar zowel medewerkers als klanten. Zijn ingezette strategie en koers blijven onveranderd. Met het vertrek van Hans zullen we op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hans Coffeng vertrekt bij schademanagementbedrijf CED Groep - Automobielmanagement.nl

Hans Coffeng vertrekt bij schademanagementbedrijf CED Groep

Hans Coffeng maakt na acht jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan CED Group plaats voor een opvolger. Coffeng verlaat het schademanagementbedrijf per 1 maart. François Goffinet (COO) en Jan Willem Wolffenbuttel (CFO) zullen de taken voorlopig ad interim waarnemen.

Onder leiding van Coffeng verbreedde CED haar focus van schade-expertise naar full-service schademanagement. Nieuw geïntroduceerde services als Herstel in Natura, Claims Connect en Noodhulpdienstverlening onderstrepen dat volgens het bedrijf. “CED is een geweldig bedrijf met goede vakmensen en veel deskundigheid. Ze weet zich steeds weer aan te passen aan trends en ontwikkelingen in de markt. Nu ook aan de gevolgen van corona. Het geeft grote voldoening mensen met schade verder te kunnen helpen.”

Damien Lestang, lid RvC en partner bij aandeelhouder BlackFin: “Wij zijn Hans Coffeng heel dankbaar voor zijn inzet, resultaten en successen in de afgelopen jaren en kijken terug op een constructieve samenwerking. Hans heeft CED veel positief elan gegeven, naar zowel medewerkers als klanten. Zijn ingezette strategie en koers blijven onveranderd. Met het vertrek van Hans zullen we op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding