Onder oud-directeur Jan van Assen heeft Koopman zich ontwikkeld van transportonderneming naar logistieke dienstverlener in de autobranche. CEO Willem Prinsen: “Jan heeft het fundament gelegd voor onze automotive tak. Om daarin concurrerend te kunnen blijven, moeten we blijven ontwikkelen. Door deze strategische aanpassing in de organisatie, met Ad ten Brink als directeur Automotive, kan Koopman nog daadkrachtiger en efficiënter de markt bedienen. Ad neemt veel ervaring mee die in de gehele automotive keten van pas gaat komen.”

Automotive

“De overname van ACM Fleetforce in 2019 betekende een waardevolle uitbreiding van onze diensten, en we haalden met Mark van der Lingen ook veel kennis in huis. In zijn nieuwe functie van Sales Director Automotive gaat hij bij Koopman Logistics Group een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van ons klantenportfolio.” Onder Automotive biedt Koopman verschillende diensten. Naast autotransport vallen daar ook de compoundactiviteiten in Amsterdam, Born en Putten en de chauffeursdiensten (hikerservice) onder.

Op de foto v.l.n.r.: Ad ten Brink (Director Automotive), Mark van der Lingen (Sales Director Automotive), Jan van Assen (oud-directeur autotransport).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding