Evert Jan Stagge nieuwe CCO van Openclaims

Openclaims heeft Evert Jan Stagge benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Stagge treedt toe tot het management van het ‘repair management platform’ en wordt verantwoordelijk voor de verdere expansie van de onderneming.

Stagge was naast zijn rol als DGA van Autoschadehuis actief in verschillende bestuursfuncties in de autoschadeherstel markt. Ook is hij actief geweest als CCO bij Spuigroep en als divisiedirecteur bij Stern NV.

In zijn nieuwe rol volgt Stagge voormalig CCO en mede-oprichter Lex Orie op, die zich zal gaan focussen op de positionering en uitrol van Openclaims in de internationale repair management markt.

Evert Jan Stagge nieuwe CCO van Openclaims - Automobielmanagement.nl

Evert Jan Stagge nieuwe CCO van Openclaims

Openclaims heeft Evert Jan Stagge benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Stagge treedt toe tot het management van het ‘repair management platform’ en wordt verantwoordelijk voor de verdere expansie van de onderneming.

Stagge was naast zijn rol als DGA van Autoschadehuis actief in verschillende bestuursfuncties in de autoschadeherstel markt. Ook is hij actief geweest als CCO bij Spuigroep en als divisiedirecteur bij Stern NV.

In zijn nieuwe rol volgt Stagge voormalig CCO en mede-oprichter Lex Orie op, die zich zal gaan focussen op de positionering en uitrol van Openclaims in de internationale repair management markt.