Belgische ontwerper Luc Donckerwolke terug bij Hyundai

Luc Donckerwolke keert terug bij Hyundai Motor Group. De Belgische designer gaat de functie bekleden van Chief Creative Officer (CCO) bij IONIQ. Donckerwolke was al eerder werkzaam voor Hyundai. Als Hoofd Design leidde hij onder meer de ontwerpafdelingen van Hyundai en Genesis.

Luc Donckerwolke was sinds 2016 werkzaam bij Hyundai Motor Group voordat hij zijn functie in april dit jaar om gezondheidsredenen neerlegde. Als Chief Design Officer leidde hij de ontwerpafdelingen van de verscheidene merken binnen de Hyundai-autogroep: oorspronkelijk alleen Genesis, maar later ook Hyundai en Kia.

Als CCO wordt Donckerwolke verantwoordelijk voor het design bij IONIQ dat recent als apart EV-merk is gelanceerd.

Belgische ontwerper Luc Donckerwolke terug bij Hyundai - Automobielmanagement.nl

Belgische ontwerper Luc Donckerwolke terug bij Hyundai

Luc Donckerwolke keert terug bij Hyundai Motor Group. De Belgische designer gaat de functie bekleden van Chief Creative Officer (CCO) bij IONIQ. Donckerwolke was al eerder werkzaam voor Hyundai. Als Hoofd Design leidde hij onder meer de ontwerpafdelingen van Hyundai en Genesis.

Luc Donckerwolke was sinds 2016 werkzaam bij Hyundai Motor Group voordat hij zijn functie in april dit jaar om gezondheidsredenen neerlegde. Als Chief Design Officer leidde hij de ontwerpafdelingen van de verscheidene merken binnen de Hyundai-autogroep: oorspronkelijk alleen Genesis, maar later ook Hyundai en Kia.

Als CCO wordt Donckerwolke verantwoordelijk voor het design bij IONIQ dat recent als apart EV-merk is gelanceerd.