Pim de Graauw nieuwe directeur B2B/Used Cars PSA Nederland

Pim de Graauw (38) volgt Joost Dekkers op als director B2B/Used Cars bij Groupe PSA Nederland. De positie kwam beschikbaar door de aanstelling van Dekkers als managing director van Opel Nederland. De Graauw zal per 1 januari 2021 starten in zijn nieuwe positie.

De Graauw is tot eind dit jaar nog Manager Corporate Customers bij Alphabet Nederland BV (onderdeel van BMW Group) en zal zijn commerciële ervaring benutten om de ambities van Groupe PSA Nederland in de zakelijke markt waar te maken. Zijn commerciële skills ontwikkelde hij eerder als Head of Sales bij Miele Nederland BV en in diverse verkoop- en managementfuncties in de elektronicabranche, bij A-merken als Samsung Electronics en Panasonic.

“Ik kijk er naar uit om samen met het B2B/Used Cars-team te werken aan het verder versterken van de positie van PSA in de zakelijke markt. Inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften en verduurzaming van mobiliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren.”

Pim de Graauw nieuwe directeur B2B/Used Cars PSA Nederland - Automobielmanagement.nl

Pim de Graauw nieuwe directeur B2B/Used Cars PSA Nederland

Pim de Graauw (38) volgt Joost Dekkers op als director B2B/Used Cars bij Groupe PSA Nederland. De positie kwam beschikbaar door de aanstelling van Dekkers als managing director van Opel Nederland. De Graauw zal per 1 januari 2021 starten in zijn nieuwe positie.

De Graauw is tot eind dit jaar nog Manager Corporate Customers bij Alphabet Nederland BV (onderdeel van BMW Group) en zal zijn commerciële ervaring benutten om de ambities van Groupe PSA Nederland in de zakelijke markt waar te maken. Zijn commerciële skills ontwikkelde hij eerder als Head of Sales bij Miele Nederland BV en in diverse verkoop- en managementfuncties in de elektronicabranche, bij A-merken als Samsung Electronics en Panasonic.

“Ik kijk er naar uit om samen met het B2B/Used Cars-team te werken aan het verder versterken van de positie van PSA in de zakelijke markt. Inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften en verduurzaming van mobiliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren.”