Claudia Heere nieuwe Manager Corporate Sales bij Louwman & Parqui

Toyota-importeur Louwman & Parqui heeft Claudia Heere aangenomen als Manager Corporate Sales. De nieuwe aanwinst werkte de afgelopen zes jaar als Manager Marketing & Sales bij Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC), het landelijk opleidings- en exameninstituut voor de schadebranche. Ze begint per 1 januari 2021 aan haar nieuwe uitdaging.

Heere volgt Michel Dudok op die de overstap maakt naar Toyota Financial Services als Manager Fleet Asset Management. Ze werkte in het verleden onder meer bij UPC Nederland en Merge Media / Emakina NL. Daarna ging ze aan de slag als Manager Marketing & Sales bij Vakopleiding Carrosseriebedrijf.

“Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een team dat de corporate sales van Toyota als belangrijkste focuspunt heeft. Het merk biedt legio voordelen voor de grootzakelijke markt en met mijn ervaring in sales en marketing hoop ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de groei van Toyota onder grootzakelijke klanten”, aldus Heere.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Claudia Heere nieuwe Manager Corporate Sales bij Louwman & Parqui - Automobielmanagement.nl

Claudia Heere nieuwe Manager Corporate Sales bij Louwman & Parqui

Toyota-importeur Louwman & Parqui heeft Claudia Heere aangenomen als Manager Corporate Sales. De nieuwe aanwinst werkte de afgelopen zes jaar als Manager Marketing & Sales bij Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC), het landelijk opleidings- en exameninstituut voor de schadebranche. Ze begint per 1 januari 2021 aan haar nieuwe uitdaging.

Heere volgt Michel Dudok op die de overstap maakt naar Toyota Financial Services als Manager Fleet Asset Management. Ze werkte in het verleden onder meer bij UPC Nederland en Merge Media / Emakina NL. Daarna ging ze aan de slag als Manager Marketing & Sales bij Vakopleiding Carrosseriebedrijf.

“Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een team dat de corporate sales van Toyota als belangrijkste focuspunt heeft. Het merk biedt legio voordelen voor de grootzakelijke markt en met mijn ervaring in sales en marketing hoop ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de groei van Toyota onder grootzakelijke klanten”, aldus Heere.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding