Joachim Schutte in directie van Auto Palace

Joachim Schutte is per 1 februari aangesteld als commercieel directeur bij dealerbedrijf Auto Palace. Hij maakt de overstap van Peugeot Nederland waar hij als sales consultent werkzaam was. Bij Auto Palace wordt Schutte verantwoordelijk voor het commerciële beleid.

Joachim Schutte is geen onbekende voor Auto Palace, hij schreef er zijn afstudeeropdracht en groeide door van verkoopadviseur naar occasionmanager. In totaal werkte Schutte al 10 jaar bij Auto Palace. De laatste drie jaar was hij er werkzaam als vestigingsmanager van de vestiging Kampen/IJsselmuiden.

De afgelopen vijf jaar was Schutte dealer account manager bij Subaru Benelux en sales consultant bij Peugeot Nederland. Nu keert hij dus terug naar Auto Palace en treedt hij toe tot de directie van het bedrijf, waar hij verantwoordelijk wordt voor het commerciële beleid.

Joachim Schutte in directie van Auto Palace - Automobielmanagement.nl

Joachim Schutte in directie van Auto Palace

Joachim Schutte is per 1 februari aangesteld als commercieel directeur bij dealerbedrijf Auto Palace. Hij maakt de overstap van Peugeot Nederland waar hij als sales consultent werkzaam was. Bij Auto Palace wordt Schutte verantwoordelijk voor het commerciële beleid.

Joachim Schutte is geen onbekende voor Auto Palace, hij schreef er zijn afstudeeropdracht en groeide door van verkoopadviseur naar occasionmanager. In totaal werkte Schutte al 10 jaar bij Auto Palace. De laatste drie jaar was hij er werkzaam als vestigingsmanager van de vestiging Kampen/IJsselmuiden.

De afgelopen vijf jaar was Schutte dealer account manager bij Subaru Benelux en sales consultant bij Peugeot Nederland. Nu keert hij dus terug naar Auto Palace en treedt hij toe tot de directie van het bedrijf, waar hij verantwoordelijk wordt voor het commerciële beleid.