Linda Jackson is nieuwe CEO van Peugeot

Linda Jackson is benoemd tot nieuwe CEO van Peugeot. De topvrouw is bepaald geen onbekende in de automotive-industrie, sinds 2014 was zij al topbestuurder van de Citroën-tak van PSA. Daarvoor vervulde zij verschillende financiële en commerciële functies bij Jaguar, Land Rover en de Rover Group.

“In haar zes jaar als Global CEO van Citroën slaagde Linda erin om het merk succesvol te herpositioneren. De verkopen namen toe en Citroën werd een van de meest gerespecteerde merken”, aldus haar werkgever. In januari 2020 kreeg Jackson de taak om het Mainstream Brand Portfolio naar een hoger plan te brengen, om het onderscheid tussen de merken van dit productportfolio te verduidelijken en te versterken.

Introductie Stellantis-groep

“Ik ben verheugd om onderdeel te worden van Peugeot en verder te gaan met het werk dat de huidige teams de afgelopen jaren al hebben verzet. De uitdaging is des te groter nu de overstap samenvalt met de introductie van de Stellantis-groep”, zegt Jackson.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Linda Jackson is nieuwe CEO van Peugeot - Automobielmanagement.nl

Linda Jackson is nieuwe CEO van Peugeot

Linda Jackson is benoemd tot nieuwe CEO van Peugeot. De topvrouw is bepaald geen onbekende in de automotive-industrie, sinds 2014 was zij al topbestuurder van de Citroën-tak van PSA. Daarvoor vervulde zij verschillende financiële en commerciële functies bij Jaguar, Land Rover en de Rover Group.

“In haar zes jaar als Global CEO van Citroën slaagde Linda erin om het merk succesvol te herpositioneren. De verkopen namen toe en Citroën werd een van de meest gerespecteerde merken”, aldus haar werkgever. In januari 2020 kreeg Jackson de taak om het Mainstream Brand Portfolio naar een hoger plan te brengen, om het onderscheid tussen de merken van dit productportfolio te verduidelijken en te versterken.

Introductie Stellantis-groep

“Ik ben verheugd om onderdeel te worden van Peugeot en verder te gaan met het werk dat de huidige teams de afgelopen jaren al hebben verzet. De uitdaging is des te groter nu de overstap samenvalt met de introductie van de Stellantis-groep”, zegt Jackson.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding