Gerhard Prent stopt per 1 maart bij Macadam

Gerhard Prent vertrekt per 1 maart bij Macadam Nederland. De afgelopen drie jaar heeft de sales- en marketingmanager Macadam vooral meer ‘smoel’ gegeven in Nederland. Ook heeft hij een aantal belangrijke projecten afgerond, waaronder de introductie van de CarCheck-app.

‘Gerhard Prent heeft afgelopen jaren een verandering gebracht van een intern gerichte focus, naar een meer extern zichtbaar Macadam Nederland. Hij heeft niet alleen een groot aantal nieuwe klanten weten te enthousiasmeren om gebruik te maken van de diensten van Macadam, Gerhard heeft zich ook vooral gericht op een aantal sales- en marketingprojecten’, aldus Macadam in een bericht.

Groei

“Ik heb met veel plezier drie jaar mogen bijdragen aan een explosieve groei, van 70.000 inspecties per jaar tot inmiddels meer dan 100.000 inspecties per jaar”, vertelt Prent aan AM. “De projecten op het gebied van nieuwe websites, klanttevredenheidsonderzoeken en andere marketingprojecten zijn inmiddels afgerond, als ook de lancering van de nieuwe CarCheck-app. Het tekent onze verstandhouding dat we een voor beide partijen goede afwikkeling hebben gerealiseerd en dat in goede harmonie onze wegen gaan scheiden.”

Gert Valkema zal als accountmanager enkele taken van Prent voor zijn rekening nemen, die vanaf 1 maart weer beschikbaar is ‘voor projecten binnen de autobranche’.

Lees ook:
Macadam komt met CarCheck-app
Macadam neemt inspectie-activiteiten van CarCollect over

Gerhard Prent stopt per 1 maart bij Macadam - Automobielmanagement.nl

Gerhard Prent stopt per 1 maart bij Macadam

Gerhard Prent vertrekt per 1 maart bij Macadam Nederland. De afgelopen drie jaar heeft de sales- en marketingmanager Macadam vooral meer ‘smoel’ gegeven in Nederland. Ook heeft hij een aantal belangrijke projecten afgerond, waaronder de introductie van de CarCheck-app.

‘Gerhard Prent heeft afgelopen jaren een verandering gebracht van een intern gerichte focus, naar een meer extern zichtbaar Macadam Nederland. Hij heeft niet alleen een groot aantal nieuwe klanten weten te enthousiasmeren om gebruik te maken van de diensten van Macadam, Gerhard heeft zich ook vooral gericht op een aantal sales- en marketingprojecten’, aldus Macadam in een bericht.

Groei

“Ik heb met veel plezier drie jaar mogen bijdragen aan een explosieve groei, van 70.000 inspecties per jaar tot inmiddels meer dan 100.000 inspecties per jaar”, vertelt Prent aan AM. “De projecten op het gebied van nieuwe websites, klanttevredenheidsonderzoeken en andere marketingprojecten zijn inmiddels afgerond, als ook de lancering van de nieuwe CarCheck-app. Het tekent onze verstandhouding dat we een voor beide partijen goede afwikkeling hebben gerealiseerd en dat in goede harmonie onze wegen gaan scheiden.”

Gert Valkema zal als accountmanager enkele taken van Prent voor zijn rekening nemen, die vanaf 1 maart weer beschikbaar is ‘voor projecten binnen de autobranche’.

Lees ook:
Macadam komt met CarCheck-app
Macadam neemt inspectie-activiteiten van CarCollect over