Klinkenberg is franchisenemer van de Profile-vestiging in Hoensbroek en Kalvenhaar van de locatie in Zwolle. Klinkenberg: “Ik ben vereerd dat ik door mijn collega-ondernemers verkozen ben tot voorzitter. Mijn voorganger Rinus Roon heeft gezorgd voor een evenwichtige samenstelling van de leden van de franchiseraad. Ik zet mij samen met de andere leden graag in voor Profile en ga actief deelnemen in de totstandkoming van het beleid.”

Strategische keuzes

Kalvenhaar is namens Profile ook vertegenwoordigd in het VACO-overlegorgaan. In de nieuwe functie als vice-voorzitter ondersteunt ze Klinkenberg en werken ze nauw samen. “Je weet wat er speelt, kunt meedenken en ik kan dit direct toepassen in mijn eigen vestiging. Ik zie de franchiseraad als een dynamische groep ondernemers die met de organisatie meebeweegt en kritisch is op de inhoud en de strategische keuzes in de toekomst.”

Het orgaan zorgt er enerzijds voor dat het beleid getoetst wordt aan het collectieve belang en anderzijds dat bepaalde wensen van ondernemers bij voldoende draagvlak uitgevoerd worden. Denk aan nieuwe concepten, verbeteringen, ontwikkelingen of andere typen service.

Eenheid en draagvlak

Directeur Dirk Lambrechts bij Profile International, over de nieuwe samenstelling van de franchiseraad: “Een goed georganiseerde franchiseraad helpt ons bij de keuzes die we maken. De directie wenst Klinkenberg en Kalvenhaar alle succes toe bij de missie om van Profile elke dag opnieuw een succes te maken en ervoor te zorgen dat er voldoende eenheid en draagvlak is om onze formuleconcepten klaar te stomen voor de toekomst.”

De negenkoppige franchiseraad bestaat verder uit leden Aart Lijs, Ron Verkade, Eldo Verhaagen, Rudy Vermeulen, Benno Klein Koerkamp, Arthur Schaap en Niels van der Veen. De raad komt gemiddeld één keer per maand samen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding