Sacha Boedijn volgt Wijnand de Geus op bij RAI Vereniging

Sacha Boedijn start op 1 maart als nieuwe sectiemanager van de afdelingen Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens en Zware Bedrijfswagens van RAI Vereniging. Boedijn volgt Wijnand de Geus op die begin deze maand afscheid nam van RAI Vereniging.

Boedijn is al 10 jaar werkzaam binnen RAI Vereniging. Ze gaf als sectiemanager leiding aan de sectie Fietsen. In deze periode heeft Boedijn ruime bestuurlijke ervaring opgedaan en weet zij haar weg te vinden in de mobiliteitssector en de politiek. Boedijn was bovendien bestuurslid van de Europese brancheorganisatie voor de fietsindustrie.

‘Vorm geven aan transities’

“De afgelopen jaren heb ik mogen bouwen aan de sectie Fietsen. Een mooie sector met (internationale) leden afkomstig uit de maakindustrie en importeurs. Samenwerking met de leden stond daarbij centraal om de belangen van de Nederlandse fietsindustrie optimaal te behartigen in Den Haag en Brussel. Deze ervaring neem ik graag mee naar de nieuwe secties. De autosector kent een aantal maatschappelijke transities die niet alleen de wereld van personenauto’s raakt, maar ook de industrie van lichte en zware bedrijfswagens. Ik kijk er naar uit om met de leden van deze secties vorm te geven aan deze transities.”

Huub Dubbelman, interim voorzitter van de sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens: “Sacha heeft een bewezen staat van dienst binnen RAI Vereniging. Zij kent de organisatie en de leden, en heeft in haar periode bij de organisatie voor een sterke binding en betrokkenheid van de leden gezorgd. Ik ben ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om de sectie te ondersteunen bij het behalen van de doelen.”

Boedijn begon haar carrière bij TNO, waar zij meerdere jaren actief was als consultant verkeer en transport. Aansluitend werkte Boedijn 8 jaren in diverse bestuurlijke en adviserende functies bij de provincie Noord-Holland. In 2011 maakte zij de overstap naar RAI Vereniging.

Lees ook:

Sacha Boedijn volgt Wijnand de Geus op bij RAI Vereniging - Automobielmanagement.nl

Sacha Boedijn volgt Wijnand de Geus op bij RAI Vereniging

Sacha Boedijn start op 1 maart als nieuwe sectiemanager van de afdelingen Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens en Zware Bedrijfswagens van RAI Vereniging. Boedijn volgt Wijnand de Geus op die begin deze maand afscheid nam van RAI Vereniging.

Boedijn is al 10 jaar werkzaam binnen RAI Vereniging. Ze gaf als sectiemanager leiding aan de sectie Fietsen. In deze periode heeft Boedijn ruime bestuurlijke ervaring opgedaan en weet zij haar weg te vinden in de mobiliteitssector en de politiek. Boedijn was bovendien bestuurslid van de Europese brancheorganisatie voor de fietsindustrie.

‘Vorm geven aan transities’

“De afgelopen jaren heb ik mogen bouwen aan de sectie Fietsen. Een mooie sector met (internationale) leden afkomstig uit de maakindustrie en importeurs. Samenwerking met de leden stond daarbij centraal om de belangen van de Nederlandse fietsindustrie optimaal te behartigen in Den Haag en Brussel. Deze ervaring neem ik graag mee naar de nieuwe secties. De autosector kent een aantal maatschappelijke transities die niet alleen de wereld van personenauto’s raakt, maar ook de industrie van lichte en zware bedrijfswagens. Ik kijk er naar uit om met de leden van deze secties vorm te geven aan deze transities.”

Huub Dubbelman, interim voorzitter van de sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens: “Sacha heeft een bewezen staat van dienst binnen RAI Vereniging. Zij kent de organisatie en de leden, en heeft in haar periode bij de organisatie voor een sterke binding en betrokkenheid van de leden gezorgd. Ik ben ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om de sectie te ondersteunen bij het behalen van de doelen.”

Boedijn begon haar carrière bij TNO, waar zij meerdere jaren actief was als consultant verkeer en transport. Aansluitend werkte Boedijn 8 jaren in diverse bestuurlijke en adviserende functies bij de provincie Noord-Holland. In 2011 maakte zij de overstap naar RAI Vereniging.

Lees ook: