Ronald Gol vestigingsmanager Freeroad Mazda Zwolle

Met ingang van 1 maart is Ronald Gol de nieuwe vestigingsmanager van Mazda-dealer Freeroad in Zwolle. Gol vervulde eerder verschillende managementfuncties en werkte onder andere tien jaar bij Phone House Nederland.

Vijf jaar geleden maakt hij de overstap naar de autobranche waar hij onder andere werkte voor Alphabet Occasions en Van Mossel Land Rover. “Wij zijn bijzonder verguld met de komst van Ronald vertrouwen erop dat we met hem de groeikansen voor zowel nieuwe Mazda’s als jong gebruikte auto’s in de regio Zwolle gaan benutten”, aldus Oscar van Veen, directeur Freeroad.

Corona

Freeroad heeft twee vestigingen. In Almere is het bedrijf Mazda en Suzuki-dealer, in 2017 kwam daar na de overname van de activiteiten van Autobedrijf Leerentveld de vestiging in Zwolle bij. Deze staat helemaal in het teken van Mazda. Mede als gevolg van de coronacrisis staat de branche flink onder druk. Freeroad acht ‘omdenken relevanter dan ooit’. “Wij durven met zekerheid te zeggen dat er mede door de expertise van Ronald met de verkoop van jong gebruikte auto’s nog veel winst is te behalen”, meldt mede-directeur Tim Brandt

Ronald Gol vestigingsmanager Freeroad Mazda Zwolle - Automobielmanagement.nl

Ronald Gol vestigingsmanager Freeroad Mazda Zwolle

Met ingang van 1 maart is Ronald Gol de nieuwe vestigingsmanager van Mazda-dealer Freeroad in Zwolle. Gol vervulde eerder verschillende managementfuncties en werkte onder andere tien jaar bij Phone House Nederland.

Vijf jaar geleden maakt hij de overstap naar de autobranche waar hij onder andere werkte voor Alphabet Occasions en Van Mossel Land Rover. “Wij zijn bijzonder verguld met de komst van Ronald vertrouwen erop dat we met hem de groeikansen voor zowel nieuwe Mazda’s als jong gebruikte auto’s in de regio Zwolle gaan benutten”, aldus Oscar van Veen, directeur Freeroad.

Corona

Freeroad heeft twee vestigingen. In Almere is het bedrijf Mazda en Suzuki-dealer, in 2017 kwam daar na de overname van de activiteiten van Autobedrijf Leerentveld de vestiging in Zwolle bij. Deze staat helemaal in het teken van Mazda. Mede als gevolg van de coronacrisis staat de branche flink onder druk. Freeroad acht ‘omdenken relevanter dan ooit’. “Wij durven met zekerheid te zeggen dat er mede door de expertise van Ronald met de verkoop van jong gebruikte auto’s nog veel winst is te behalen”, meldt mede-directeur Tim Brandt