Edwin Heijne weg bij Bovemij Financieringen

Edwin Heijne is vertrokken als als directeur van het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij. Heije nam in januari 2018 het stokje over van Jan van der Vlist om leiding te geven aan de financieringstak van Bovemij.

Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Het bedrijfsonderdeel Financieringen levert diensten en financieringen aan autobedrijven en leasemaatschappijen. Heijne was sinds januari 2018 werkzaam bij Bovemij. Daarvoor werkte hij als CFO bij ABN Amro Lease en bij onder andere ING en PwC. Heijne wil volgens Bovemij ‘zijn horizon verbreden en gaat op zoek naar een functie buiten de automotive’.

Nieuwe directeur

Bovemij gaat op zoek naar een nieuwe directeur voor het bedrijfsonderdeel Financieringen laat het bedrijf weten. Tot die tijd neemt Dick van der Vis als interim-directeur tijdelijk de zaken waar. Edwin Heijne heeft inmiddels zijn werk aan hem overgedragen. Van der Vis heeft veel ervaring in de lease- en financieringsbranche en was eerder onder andere bij Business Lease werkzaam.

Lees ook:
Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Edwin Heijne weg bij Bovemij Financieringen - Automobielmanagement.nl

Edwin Heijne weg bij Bovemij Financieringen

Edwin Heijne is vertrokken als als directeur van het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij. Heije nam in januari 2018 het stokje over van Jan van der Vlist om leiding te geven aan de financieringstak van Bovemij.

Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Het bedrijfsonderdeel Financieringen levert diensten en financieringen aan autobedrijven en leasemaatschappijen. Heijne was sinds januari 2018 werkzaam bij Bovemij. Daarvoor werkte hij als CFO bij ABN Amro Lease en bij onder andere ING en PwC. Heijne wil volgens Bovemij ‘zijn horizon verbreden en gaat op zoek naar een functie buiten de automotive’.

Nieuwe directeur

Bovemij gaat op zoek naar een nieuwe directeur voor het bedrijfsonderdeel Financieringen laat het bedrijf weten. Tot die tijd neemt Dick van der Vis als interim-directeur tijdelijk de zaken waar. Edwin Heijne heeft inmiddels zijn werk aan hem overgedragen. Van der Vis heeft veel ervaring in de lease- en financieringsbranche en was eerder onder andere bij Business Lease werkzaam.

Lees ook:
Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij