Het bedrijfsonderdeel Financieringen levert diensten en financieringen aan autobedrijven en leasemaatschappijen. Heijne was sinds januari 2018 werkzaam bij Bovemij. Daarvoor werkte hij als CFO bij ABN Amro Lease en bij onder andere ING en PwC. Heijne wil volgens Bovemij ‘zijn horizon verbreden en gaat op zoek naar een functie buiten de automotive’.

Nieuwe directeur

Bovemij gaat op zoek naar een nieuwe directeur voor het bedrijfsonderdeel Financieringen laat het bedrijf weten. Tot die tijd neemt Dick van der Vis als interim-directeur tijdelijk de zaken waar. Edwin Heijne heeft inmiddels zijn werk aan hem overgedragen. Van der Vis heeft veel ervaring in de lease- en financieringsbranche en was eerder onder andere bij Business Lease werkzaam.

Lees ook:
Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding