Gert Jan Karssen weg bij Autorola

Gert Jan Karssen vertrekt per 1 april bij Autorola Nederland. Karssen werkt sinds 2006 bij Autorola in diverse functies en heeft aan de wieg gestaan van de groei van Autorola in Nederland. In zijn laatste functie als new business manager was hij onderdeel van het management team.

Autorola Nederland gaat niet op zoek naar een opvolger van Karssen, zo geeft country director Frank Tanke aan. Het managementteam bestaat nu uit Jeroen Zwaan, Eveline Zandee, Bobby Rietveld en Frank Tanke.

Over de reden van het vertrek doet Autorola verder geen uitspraken behalve dat beide partijen ‘in goed overleg’ uit elkaar zijn gegaan, zo laat men desgevraagd aan AM weten.

Gert Jan Karssen weg bij Autorola - Automobielmanagement.nl

Gert Jan Karssen weg bij Autorola

Gert Jan Karssen vertrekt per 1 april bij Autorola Nederland. Karssen werkt sinds 2006 bij Autorola in diverse functies en heeft aan de wieg gestaan van de groei van Autorola in Nederland. In zijn laatste functie als new business manager was hij onderdeel van het management team.

Autorola Nederland gaat niet op zoek naar een opvolger van Karssen, zo geeft country director Frank Tanke aan. Het managementteam bestaat nu uit Jeroen Zwaan, Eveline Zandee, Bobby Rietveld en Frank Tanke.

Over de reden van het vertrek doet Autorola verder geen uitspraken behalve dat beide partijen ‘in goed overleg’ uit elkaar zijn gegaan, zo laat men desgevraagd aan AM weten.