Hadia Gouider heeft jarenlange ervaring in de aftermarket. Zij werkte eerder al acht jaar bij NRF in diverse internationale managementfuncties. Twee jaar geleden maakte zij de overstap naar NGK Spark Plug Europe GmbH als regional key account manager. Zij keert nu terug bij NRF: “NRF is een geweldig bedrijf en ik ben verheugd om weer deel uit te maken van het team, terwijl ik de leiding heb over zo’n prominente regio. Mijn persoonlijke overtuiging is ‘First be best, then be first’. Met dit in gedachten, zullen we als team werken aan een naadloze operatie waarin we onze klanten op ons best van dienst zijn.”

Uitdagingen

Frank Toebes, CEO van NRF: “Hadia’s sterke analytische vaardigheden, marktkennis en enthousiast leiderschap zijn een grote aanwinst voor ons bedrijf. We geloven dat Hadia klaar is voor de uitdagingen die het gebied te bieden heeft, waaronder het opschalen van onze sales en (logistieke) services.” NRF is ervan overtuigd dat ze met Hadia’s leiderschap en visie de volgende stap kunnen maken om verder te groeien in de regio ‘Dach-Benelux-UK’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding