Nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland

Jungpyo Lee staat met ingang van 23 april aan het roer van Hyundai Motor Nederland. De nieuwe president volgt Dong Hwan Shin op, die terugkeert naar Hyundai Motor Korea. Dit heeft Hyundai Nederland laten weten.

Lee (47) was de afgelopen twee jaar Head of Sales Operations bij Hyundai Motor Europe. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de verkoop bij Hyundai Motor Brazilië. Hij brengt twintig jaar ervaring met zich mee binnen de Hyundai Motor Group.

Hyundai Nederland laat verder weten dat Lee ernaar uitkijkt ‘om in Nederland te werken en van Hyundai nog meer een trendsetter te maken in de auto-industrie en het merk prominent te presenteren als Smart Mobility Solution Provider’.

De eerste lanceringen die onder het leiderschap van Lee zijn voorzien voor Nederland, zijn de nieuwe Hyundai BAYON en de IONIQ 5.

Lees ook:
Berend Jan Hoekman vertrekt als Managing Director van Hyundai Nederland

Nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland - Automobielmanagement.nl

Nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland

Jungpyo Lee staat met ingang van 23 april aan het roer van Hyundai Motor Nederland. De nieuwe president volgt Dong Hwan Shin op, die terugkeert naar Hyundai Motor Korea. Dit heeft Hyundai Nederland laten weten.

Lee (47) was de afgelopen twee jaar Head of Sales Operations bij Hyundai Motor Europe. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de verkoop bij Hyundai Motor Brazilië. Hij brengt twintig jaar ervaring met zich mee binnen de Hyundai Motor Group.

Hyundai Nederland laat verder weten dat Lee ernaar uitkijkt ‘om in Nederland te werken en van Hyundai nog meer een trendsetter te maken in de auto-industrie en het merk prominent te presenteren als Smart Mobility Solution Provider’.

De eerste lanceringen die onder het leiderschap van Lee zijn voorzien voor Nederland, zijn de nieuwe Hyundai BAYON en de IONIQ 5.

Lees ook:
Berend Jan Hoekman vertrekt als Managing Director van Hyundai Nederland