Jean-Philippe Kempf nieuwe communicatiedirecteur Peugeot

Jean-Philippe Kempf (57) is sinds 1 mei de nieuwe directeur communicatie van Peugeot wereldwijd. Hij treedt in de voetsporen van Eugenio Franzetti die een nieuwe functie gaat vervullen binnen Stellantis Group.

Kempf studeerde filosofie in Straatsburg en werkte onder meer als autojournalist bij AUTOhebdo en AutoPlus. In 1991 ging hij aan de slag bij GM France als persvoorlichter voor de merken Opel en Lotus. In 1993 voegde hij zich bij het Europese PR-team van Opel/Vauxhall in Rüsselsheim. Van 2000 tot 2005 was Kempf werkzaam bij het Motor Shows Teams van GM Europe in Zurich.

In 2005 keerde hij terug naar Opel/Vauxhall in Duitsland, waar hij afgelopen jaren werkzaam was als Director of International Brand & Product Communications, Events & Motorshows for Opel/Vauxhall.

Jean-Philippe Kempf nieuwe communicatiedirecteur Peugeot - Automobielmanagement.nl

Jean-Philippe Kempf nieuwe communicatiedirecteur Peugeot

Jean-Philippe Kempf (57) is sinds 1 mei de nieuwe directeur communicatie van Peugeot wereldwijd. Hij treedt in de voetsporen van Eugenio Franzetti die een nieuwe functie gaat vervullen binnen Stellantis Group.

Kempf studeerde filosofie in Straatsburg en werkte onder meer als autojournalist bij AUTOhebdo en AutoPlus. In 1991 ging hij aan de slag bij GM France als persvoorlichter voor de merken Opel en Lotus. In 1993 voegde hij zich bij het Europese PR-team van Opel/Vauxhall in Rüsselsheim. Van 2000 tot 2005 was Kempf werkzaam bij het Motor Shows Teams van GM Europe in Zurich.

In 2005 keerde hij terug naar Opel/Vauxhall in Duitsland, waar hij afgelopen jaren werkzaam was als Director of International Brand & Product Communications, Events & Motorshows for Opel/Vauxhall.