Milan is geen onbekende bij Nissan Nederland. Hij was in de periode van 2012 tot en met 2015 al marketingdirecteur in Nederland. Daarnaast heeft Milan veel internationale ervaring bij het merk opgebouwd.

Het managementteam van Nissan Nederland is enthousiast over de komst van Milan en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. David Milan sluit zich daarbij aan: “Ik kijk enorm uit naar een samenwerking met het team van Nissan Nederland. Sinds wij vorig jaar een nieuwe organisatie hebben neergezet, kunnen we ons nu volledig richten op een verdere groei op de Nederlandse markt. De nieuwe Qashqai, die vanaf eind juni in de showroom staat, zal daarin een groot aandeel hebben.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding