David Milan neemt stokje over van Tjalling Hollander bij Nissan Nederland

Nissan Nederland heeft een vervanger gevonden voor de vertrekkende Tjalling Hollander. David Milan (47) treedt per 1 juni aan als Country Director bij Nissan Nederland. Hollander start vanaf juni als algemeen directeur bij Hyundai Motor Nederland.

Milan is geen onbekende bij Nissan Nederland. Hij was in de periode van 2012 tot en met 2015 al marketingdirecteur in Nederland. Daarnaast heeft Milan veel internationale ervaring bij het merk opgebouwd.

Het managementteam van Nissan Nederland is enthousiast over de komst van Milan en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. David Milan sluit zich daarbij aan: “Ik kijk enorm uit naar een samenwerking met het team van Nissan Nederland. Sinds wij vorig jaar een nieuwe organisatie hebben neergezet, kunnen we ons nu volledig richten op een verdere groei op de Nederlandse markt. De nieuwe Qashqai, die vanaf eind juni in de showroom staat, zal daarin een groot aandeel hebben.”

David Milan neemt stokje over van Tjalling Hollander bij Nissan Nederland - Automobielmanagement.nl

David Milan neemt stokje over van Tjalling Hollander bij Nissan Nederland

Nissan Nederland heeft een vervanger gevonden voor de vertrekkende Tjalling Hollander. David Milan (47) treedt per 1 juni aan als Country Director bij Nissan Nederland. Hollander start vanaf juni als algemeen directeur bij Hyundai Motor Nederland.

Milan is geen onbekende bij Nissan Nederland. Hij was in de periode van 2012 tot en met 2015 al marketingdirecteur in Nederland. Daarnaast heeft Milan veel internationale ervaring bij het merk opgebouwd.

Het managementteam van Nissan Nederland is enthousiast over de komst van Milan en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. David Milan sluit zich daarbij aan: “Ik kijk enorm uit naar een samenwerking met het team van Nissan Nederland. Sinds wij vorig jaar een nieuwe organisatie hebben neergezet, kunnen we ons nu volledig richten op een verdere groei op de Nederlandse markt. De nieuwe Qashqai, die vanaf eind juni in de showroom staat, zal daarin een groot aandeel hebben.”