Martijn Zaal nieuwe commercieel directeur Autotaalglas Nederland

Autotaalglas Nederland heeft Martijn Zaal benoemd tot commercieel directeur. Hij volgt Bob Werensteyn op, die het bedrijf recent heeft verlaten. Zaal neemt ruim twintig jaar automotive-ervaring mee, waaronder in glasherstel.

Zaal vulde sinds februari 2020 de functie van commercieel directeur bij Autotaalglas al ad interim in. Hij wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Autotaalglas Nederland en geeft leiding aan het callcenter. Autotaalglas bestaat sinds 1986 en heeft inmiddels vijftig vestigingen.

Algemeen directeur van Autotaalglas Nederland Pieter Gabriels is blij met de aanstelling van Zaal: “We zijn trots en verheugd Martijn Zaal te benoemen tot commercieel directeur van Autotaalglas Nederland. Een sterke organisatie heeft een robuuste professional nodig op deze plek en die invulling hebben we met Martijn gerealiseerd, dat heeft hij het afgelopen jaar al bewezen.”

Martijn Zaal nieuwe commercieel directeur Autotaalglas Nederland - Automobielmanagement.nl

Martijn Zaal nieuwe commercieel directeur Autotaalglas Nederland

Autotaalglas Nederland heeft Martijn Zaal benoemd tot commercieel directeur. Hij volgt Bob Werensteyn op, die het bedrijf recent heeft verlaten. Zaal neemt ruim twintig jaar automotive-ervaring mee, waaronder in glasherstel.

Zaal vulde sinds februari 2020 de functie van commercieel directeur bij Autotaalglas al ad interim in. Hij wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Autotaalglas Nederland en geeft leiding aan het callcenter. Autotaalglas bestaat sinds 1986 en heeft inmiddels vijftig vestigingen.

Algemeen directeur van Autotaalglas Nederland Pieter Gabriels is blij met de aanstelling van Zaal: “We zijn trots en verheugd Martijn Zaal te benoemen tot commercieel directeur van Autotaalglas Nederland. Een sterke organisatie heeft een robuuste professional nodig op deze plek en die invulling hebben we met Martijn gerealiseerd, dat heeft hij het afgelopen jaar al bewezen.”